FAQ

Hur köper jag playkanalen?

Du blir enkelt medlem här på vår webbplats, och betalar smidigt med kort eller i vissa fall även mot Faktura.

Jag vill inte missa något, hur ofta sänder ni repriser?

För att kunna se alla våra program när du vill kan du bli medlem, där du själv får välja fritt när du vill kolla på våra program. Alla sändningar och program finns tillgängliga.

Hur mycket av era program är på svenska?

I princip så är alla våra program med svenska kommentatorer och svenska röster. I vissa fall kan det förekomma engelska kommentatorer men det anges tydligt i informationen om klippet.

Fungerar Equisport.tv utomlands?

Equiport.tv fungerar i hela världen, men av rättighetsskäl går vissa sändningar endast att se på olika platser. 

Hur säger jag upp min prenumeraton?

Det gör du enkelt och snabbt genom att logga in och besöka Mitt konto.

Vad får jag tillgång till som medlem?

Du får tillgång till allt som sänds eller finns på Equisport.tv obegränsat, när du vill och hur du vill. I surfplattan, på telefonen eller i datorn.

Hur köper jag min ritt?

Du söker enkelt upp videon där aktuell ryttare är med, testa att använda Sökfunktionen och följer instruktionerna under videon. Leverans sker till din mail inom 10 minuter.

Fungerar Equisport.tv på Android och Windows -telefoner?

Ja, Equisport.tv fungerar med både Android, Windows-Phone  samt iOS.

Rekomendationer för webbläsare?

Vi rekommenderar de senaste versionerna av Google Chrome och Firefox.

 

Vad krävs det för internetupkoppling?

För bäst kvalitet rekommenderar vi 15 Mbit/sekund i bandbredd. Lägsta rekommenderade hastighet är 10 Mbit/sekund. Våra direktsända sportevent sänds i multi bitrate vilket betyder att kvaliteten anpassas efter din uppkoppling.

Uppsägnings- och Bindningstider?

Det finns två abonnemangstyper: Det första alternativet är ett löpande abonnemang som går månad till månad som du kan säga upp när som helst. Det andra alternativet är ett löpande årsabonnemang och du får då tillgång till kanalen och play-tjänsten under detta år.

Säger du upp ditt abbonemang har du tillgång till tjänsten under perioden som du betalat för men därefter avslutas din prenumeration.

Behöver jag betala extra för att se kanalen på min mobil och/eller läsplatta?

Nej, i alla abonnemang som du köper direkt här på Equisport.tv ingår att du kan se kanalen via dator, smarttelefon och läsplatta. Sidan är kompatibel med mobila enheter.

Hur uppdaterar jag mina kortuppgifter?

Det gör du enkelt och snabbt genom att logga in och besöka Mitt konto.

Fick du inte svar på din fråga?

support@equisport.tv

Vår support

Equisport.tv erbjuder inte telefonsupport – orsaken till detta är, att det inte är möjligt att erbjuda en kvalitetsprodukt till ett attraktivt pris utan att gå på kompromiss. Vi har valt att gå på kompromiss med de mänskliga resurserna framför de tekniska – därför har vi inte anställt personer till att svara på telefonuppringningar från våra kunder. Så välkommen att skicka ett mail.